top of page

Zo leuk dat jij hier bent!

IMG_0543_edited.jpg

Hey, 

mijn naam is Anastasia. 

 Ik schrijf kinderboeken en organiseer workshops voor mama's die op zoek zijn naar een ontspannend, vrolijk en tikkeltje avontuurlijk leven. 

Anchor 6


7 weetjes over mij: 

1. Ik werk als huisarts in verschillende praktijken waar ik de taak van vervanger op mij neem. 

Dit maakt schrijven over een medische procedure, zoals ik in 'Felix en dokter Groen' doe, eenvoudig. Mijn prenteboeken bevatten veel magische elementen en prikkelt de zintuigen om curiositeit van de kleuters aan te wakkeren en hen gerust te stellen. 

2. Vijf jaar geleden, tijdens mijn zwangerschap, startte ik met het lezen van boeken over psychologie. Op heden meer dan 50.  

Ik geloof dat persoonlijke groei heel belangrijk is om gelukkig te zijn, daarom volg ik jaarlijks meerdere workshops. Het merendeel gestreamd vanuit Amerika.
Een jaar gelden besloot ik de kennis die ik mondeling in mijn praktijk deelde te gieten in een blog vol tips en tricks om mama's ten volle van hun leven te laten genieten.
Intussen heb ik mijn eerste workshop gegeven. Presenteren voor een kleine groep enthousiaste vrouwen, is het meest aangename en inspirerende dat ik tot nu toe in mijn leven gedaan heb. Ik heb me nog nooit zo geinspireerd en vitaal gevoeld als tijdens deze bijeenkomst.  

3. Mijn prentenboekenreeks 'Felix, de melkhaai' draagt niet alleen de naam van mijn zoontje, die Felix noemt, maar ook zijn koosnaampje 'de melkhaai'. 

Toen Felix baby was, had hij veel moeite met zijn voedingen. Hij was heel gulzig. Iets dat we in ons huis  'binnenhaaien' noemden.  Hij deed me denken aan de haai in de reclame van National Geografic. Zo werd zijn koosnaampje: Felix, de melkhaai geboren. 

4. 'Felix en dokter Groen' is gebaseerd  op de operatie van mijn zoontje. 

Twee jaar geleden moest mijn zoontje onverwachts onder het mes. Zelfs als arts kwamen er veel angsten in mij op. De voornaamste was; hoe krijg ik dit uitgelegd aan mijn kleuter? 
In die tijd was ik bezig met het schrijven van 'De geboorte van Felix' , een ander prentenboekje uit dezelfde reeks. Ik heb dat project stopgezet en een prentenboek geschreven speciaal voor Felix. Het eerste exemplaar van 'Felix en dokter Groen', met voorlopige tekeningen, ging mee naar het ziekenhuis. Het was een goede afleiding. 

5. Ik hou van de kringloopwinkel.

Mooie kledij, schoenen en accessoires hoeven helemaal niet duur te zijn. Mijn geheim: de kringloopwinkel! Het geeft mij een goed gevoel om kledij te recycleren, het houdt mij bescheiden en ik spaar er een hoop geld mee uit. Momenteel bestaat meer dan de helft van mijn kledingkast uit kringloopkledij. Enja, zoals vele vrouwen, heb ik veel kledij. Haha. 

6. Waarom ik eigenlijk niet in staat zou moeten zijn boeken te schrijven. 

Toen ik 30 jaar oud was, had ik genoeg van mijn dagdagelijkse ongemakken. Ik raapt al mijn moed bijeen en stapte naar de logopediste. Het resultaat? Een diagnose van zware dyslexie.
Het verdikt? "Anastasia, jij zal nooit een boek schrijven." 

Maar mijn 'ik zal je wel tonen wat ik kan' attetude, heeft mij gemotiveerd om er toch voor te gaan en mijn eerste prentenboek kwam in september 2022 uit. 


7. Ik hou van Kerstmis.

Het geld dat ik uitspaar door kledij in de kringloopwinkel te kopen, investeer ik heel graag in kerstversiering. Drie jaar gelden volgde ik zelfs een online cursus vanuit Amerika om mijn boom te leren versieren.
Het resultaat? Drie jaar op een rij heb ik een boom waar ik zo graag naar kijk, dat ik mijn bril ophoud tijdens het eten. Ik heb de rare gewoonte mijn bril tijdens het eten af te zetten. 
 

Voel je een klik en kan ik je helpen? 

Dit kan ik voor je doe. 

 

Voor kleuters

 

 

 

 

 

Voor hun mama's

 

 

 

 

 

 

 

 

 

dr Anastasia Batyr

Mijn waarden 

Happy Mother's Day

 Ik doe dit omdat ik ervan hou.  

Het maakt me gelukkig om een ondersteuning te bieden vanuit de invalshoek van cach aan moeders en hun jonge kinderen met mijn workshops en rijmende prentenboeken.

 

 Ik geloof dat zelfontwikkeling
de deur naar geluk opent. 

Alles was ik doe staat in teken van zelfontwikkeling.

Het is immers mijn geloof dat het doel van ons leven, het vinden van de beste versie van onszelf is. 

Child at the coast
Working from Home

 Ik ben niet bang om moeilijke onderwerpen aan te kaarten. 

Ik wil mijn lezers en clienten niet enkel een leuke tijd bezorgen, mijn doel is om ze te laten nadenken over moeilijke onderwerpen, zoals  de work life balance van nieuwe moeders. 

Daarom zijn mijn boeken en cursussen bedoelt voor mensen die het leuk vinden om na te denken over moeilijke en in vele gevallen emotionele geladen  thema's. 

 Ik hou van positieve mensen. 

Ik voel me verantwoordelijk om mijn beste beentje voor te zetten

als autheur en coach en

voortdurend op zoek te gaan naar manieren om mijzelf te verbeteren.

Ik stel jouw feedback daarom

erg op prijs.

Wel zou ik je willen vragen om het te formuleren op een manier waarop

jijzelf aangesproken wil worden. 

Video call
Working Outdoors

Ik promoot mijn producten. 

 

Als ik mensen wil helpen met mijn boeken en workshops, zal ik deze moeten promoten. 

Op deze manier kan ik mensen tonen waarmee ik ze kan helpen. 

bottom of page